skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Bates en Wintec Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Officieel dealer van Christ Lammfelle

Bestel makkelijk, gratis en snel

in onze webshop

door Covid19 kan het zijn dat niet alles op voorraad is
en/of dat er vertraging in levertijden zijn.
Onze excuses daarvoor.

Betalen Verzendkosten Herroepen

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • iDeal (NL)
 • BanContact
 • SofortBanking
 • Zelf overmaken
 • Contant bij afhalen (gaat op afspraak)
 • Verzenden onder Rembours (NL)

iDeal NL

Afrekenen in een vertrouwde internet betaalomgeving. Wanneer u een bestelling plaatst en kiest voor iDeal als betaalwijze wordt u doorgestuurd naar het platform van Mollie, waarna u via uw eigen vertrouwde bank de betaling kan afhandelen met een beveiligde verbinding (SSL verbinding). Betaling via iDeal is mogelijk wanneer u gebruik maakt van internetbankieren via ABN Amro, ING, SNS Bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Bunq, Knab en van Lanschot Bankiers.

Voordelen:

 • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDeal wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDeal kan direct. U hoeft geen account aan te maken of u te registreren
 • De iDeal betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in uw eigen rekeningoverzicht
 • Uw bestelling wordt eerder verzonden omdat wij direct bericht krijgen dat uw betaling is ontvangen
 • Betalen met iDeal is gratis

BanContact

Bancontact/MisterCash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. De betalingskosten bedragen 1,5 % over het totaal bedrag per transactie.

SofortBanking

SofortBanking is het online betaalsysteem ontwikkeld voor betalingen vanuit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Engeland. De betalingskosten bedragen 0,9% over het totaal bedrag per transactie.

Zelf overmaken

U kunt het totaalbedrag van de factuur ook zelf overmaken via internetbankieren of een bankoverschrijving. Zodra uw betaling door ons is ontvangen wordt uw order in behandeling genomen. Maak het totaalbedrag van de factuur over onder vermelding van het factuurnummer.

Bank   :         Rabobank
T.n.v.   :        Horse Stuff & more
Plaats  :        Hulsberg
IBAN   :         NL75RABO0363197842
BIC      :        RABONL2U

Pinnen bij afhalen

U kunt er ook voor kiezen om de bestelling zelf op te halen. Wij hebben geen winkelpand om u te ontvangen. Daarom wordt ophalen altijd op afspraak gedaan. U kunt uitsluitend pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Verzenden onder rembours

Een verzending onder rembours betekent dat er pas wordt afgerekend bij de aflevering van uw pakket aan de voordeur (voor bedragen tot 500 euro) aan de chauffeur per pin. Heeft het pakket een hogere waarde dan 500 euro, dan wordt het bij het dichtstbijzijnde postkantoor bezorgd en kunt u het daar afhalen en betalen. Horse Stuff & more verstuurt kosteloos uw zadel met eventueel toebehoren naar u toe.
Verzenden onder Rembours is uitsluitend mogelijk voor Nederland.

Verzendkosten

 • Voor verzending binnen Europa worden geen kosten berekend.

Herroepen

Indien Klant een natuurlijk persoon is die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf, heeft de Klant het recht de op afstand gesloten Overeenkomst met Horse Stuff & more binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos te ontbinden (herroepen). Slechts de rechtstreekse kosten voor de retourzending komen voor rekening van Klant. Klant dient derhalve zelf de retourkosten te dragen. Eventuele door Klant betaalde kosten voor verzending en betaling van het product naar Klant zullen bij retour van de gehele bestelling aan Klant worden terugbetaald binnen 30 dagen. Met uitzondering van op maat gemaakte artikelen of Special artikelen.

Binnen de 14 kalenderdagen herroepingstermijn zal Klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Klant zal de verpakking slechts openen en het product slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. Het is NIET toegestaan zadels te testen cq rijden, hiervoor zijn er testzadels in ons assortiment. Zadels dienen dan ook schoon en ongebruikt retour te komen.

Klant kan de Overeenkomst ontbinden door het product, binnen de 14 kalenderdagen aan Horse Stuff & more te retourneren, dan wel binnen deze termijn Horse Stuff & more op de hoogte te stellen van het feit dat hij afziet van de koop en het product (herroepingsformulier), waarna hij het product zo spoedig mogelijk zal retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden aan: Horse Stuff & more: Ruytersweg 21, 6336 XT Hulsberg, zie ook (herroepingsformulier).

Reeds door Klant (vooruit) betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de Overeenkomst worden terugbetaald aan Klant.

Op de Website wordt duidelijk, tijdig voor het sluiten van de Overeenkomst informatie over het al dan niet van toepassing zijn van het herroepingsrecht en een eventuele \zz\gewenste procedure vermeld.

Het herroepingsrecht geldt uitsluitend voor artikelen gekocht in onze webshop. Artikelen met korting zijn uitgesloten van herroeping.

Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!