skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Bates en Wintec Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Officieel dealer van Christ Lammfelle

Bestel makkelijk, gratis en snel

in onze webshop

door Covid19 kan het zijn dat niet alles op voorraad is
en/of dat er vertraging in levertijden zijn.
Onze excuses daarvoor.

Edix saddles

EDIX® saddles: een nieuw merk, een nieuw bedrijf voor flexibele leren boomzadels ontstaan uit de passie van Sylvia Edixhoven.

Ontwikkelingen op het vlak van met name techniek en optiek in combinatie met het gebruikscomfort van het flexibele leren boomzadel kwamen de afgelopen jaren in een stroomversnelling met als gevolg dat dit zadel zich heeft ontwikkeld tot een alternatief voor het traditionele boomzadel.

Een flexibele lerenboom zadel heeft de unieke eigenschap heeft zich te kunnen aanpassen aan de anatomie van paard en ruiter. Opgebouwd door middel van diverse zachte flexibele verschillende lagen van onderscheidende materialen biedt het boomloos zadel, jou en je paard een meer wederzijds gevoel.  Vanuit dat wederzijdse gevoel, ook wel “close contact” genoemd kan een bijna onzichtbare communicatie worden opgebouwd, waar paard en ruiter één worden in beweging en samenzijn.

In ons assortiment hebben wij voor u de nieuwste Edix Dressuur zadels (met soft tree boom) Tudor en Yasir. Prachtige Merino wol dekjes en super leuke Kinder zadeltjes!

Als ruiter zit u goed met een mooi barok paardenzadel, al onze zadels zijn van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een zadel dat altijd weer aangepast kan worden aan uw paard? Dan zijn dit zijn precies de zadels waar Horse Stuff & More u aan kan helpen. Daarnaast bieden wij zadels aan die geschikt zijn voor Working Equitation en Trekking / Endurance zadels. Ook hebben wij Barebackpads en toebehoren van Christ Lammfelle in ons assortiment.

Niet alléén voor zadels...

Ook voor hoofdstellen en andere accessoires

Behalve zadels, die volledig zijn aan te passen aan de groei van uw paard, hebben wij ook bijpassende hoofdstellen en borsttuig in ons assortiment.

Back To Top