skip to Main Content

Wij rijden met onze zadels door heel Nederland, België en een stuk van Duitsland. Wilt u een pasconsult? Kijk dan of er binnenkort een route bij u in de buurt gepland staat.

Waarom zou u gebruik maken van een ‘geplande’ route?

In tegenstelling tot een individueel pasconsult waarbij de prijs voor de reiskosten afhankelijk is van uw locatie, kunt u – als u kiest voor een pasconsult via een van onze geplande routes – besparen op de voorrijdkosten. Als u voor een van de geplande routes kiest bedragen deze kosten namelijk  maximaal € 30,00.

WOONT U MAXIMAAL 30 MINUTEN VAN DE ROUTE VANDAAN, DAN IS HET OOK MOGELIJK OM AAN TE SLUITEN!

U kunt middels het contactformulier op deze pagina aanmelden voor een van onze routes. Dit geldt ook voor de “grijze routes” in het kaartje. Indien wij geen route in uw buurt gepland hebben, neem dan even contact op voor andere mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst! Meer informatie over onze pasconsulten kunt u hier vinden

LET OP!! WIJ BEANTWOORDEN UW E-MAIL BINNEN 24 UUR; CHECK UW SPAMBOX, E-MAILS BELANDEN HELAAS SOMS IN UW SPAMBOX!

Alle pasconsulten worden met in achtneming van de RIVM richtlijnen voor Corona gedaan.
• We geven géén handen.
• We hanteren minimaal 1,5 meter afstand, en vragen jullie hetzelfde te doen. Dit betekend dat we niet helpen met op- en afstappen en dat we niet aan dezelfde kant van het paard staan.
• Vóór en na ieder bezoek ontsmetten we onze handen en de gebruikte materialen, zoals gespen, curve en pinapparaat.
• Indien u gestald bent op een pensionstal/manege; vraag aub bij de stalhouder na of wij welkom zijn. Sommige stallen hanteren een strenger beleid m.b.t niet-noodzakelijke bezoekers van buitenaf. In sommige gevallen kan een zadelpasser tot een noodzakelijk-bezoek behoren indien een paard klachten ervaart van het zadel. Bespreek dit met uw pensionhouder.
• Er mogen niet meer dan 2 mensen aanwezig zijn tijdens het consult. Dit betekent de ruiter en een eventuele eigenaar/begeleider. Meer mensen zijn niet toegestaan tijdens het consult. (Max. 3 RIVM voorschriften)
• Bij voorkeur onderzoeken we het paard buiten of op een poetsplaats. Indien er geen poetsplaats aanwezig is, probeer dan te kijken of er een ruimte beschikbaar is waar er voldoende ruimte rondom het paard is, we voldoende afstand van elkaar kunnen nemen en waar we op voldoende afstand van anderen kunnen staan.
• Meld het direct als je klachten ervaart als; hoesten, koorts, niezen, neusuitvloeiing, kortademigheid etc. Wij plannen dan een nieuwe afspraak in zodra je klachtenvrij bent. Je kunt bij klachten ten alle tijden kosteloos afmelden. Uiteraard wel graag het liefst zo snel mogelijk.

Er kan uitsluitend per pin betaald worden.

 VRIJDAG 12 JUNI PASROUTE VOERENDAAL – BREDA

ZATERDAG 13 JUNI PASROUTE VOERENDAAL- DEURNE

ZATERDAG 20 JUNI PASROUTE VOERENDAAL-AMERSFOORT

 

VRIJDAG 26 JUNI PASROUTE VOERENDAAL -BELGIË

 

VRIJDAG  3 JULI PASROUTE VOERENDAAL-ROTTERDAM

ZATERDAG 11 JULI PASROUTE VOERENDAAL-NIJMEGEN

Wij komen graag bij u langs. Vul s.v.p. onderstaand formulier in met de route die past bij uw wensen


Velden met een * zijn verplichte velden


Adres voor het pasconsultWelk zadel heeft uw interesse?


Vul hier de route en datum in die uw voorkeur heeft


Bijzonderheden


Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!