skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Hidalgo Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Gratis verzending

Bestel makkelijk en snel

in onze webshop

Hidalgo zadels

Wij werken uitsluitend met volledig aanpasbare zadels. Zo ook de Hidalgo zadels, verkrijgbaar in 3 verschillende varianten:

Flexibele leren boom zadels, Special lijn:
Door hun flexibele leren boom passen deze zichzelf aan de paardenrug aan, ze vormen zich naar de rug. De “Special lijn” van Hidalgo zijn kwaliteits Italiaans leren zadels met een hoog zitcomfort voor de ruiter. Deze lijn bestaat o.a. uit een collectie Dressuur zadels en een collectie Barokke zadels. Deze zadels moeten wel ingereden worden om zich te kunnen vormen, eens dat gebeurd is, is er sprake van een hoog “close contact’ gevoel met uw paard. De kussens van deze zadels zorgen in combinatie met de bijpassende Grandeur pad met inlages voor een goede drukverdeling. Deze kussens zijn in verschillende maten en diktes verkrijgbaar.

Flexibel PolyFlexTree (PFT) zadels:
Ook heeft Hidalgo een lijn met PFT (Flexibel PolyFlexTree). Deze zadels hebben een speciaal ontworpen driedimensionale boom die de paardenrug met zijn beweging mee volgt. Ze hebben tevens een makkelijk te verwisselen kopijzer. Daarnaast hebben ze wol gevulde kussens welke individueel aan uw paard aangepast kunnen worden. Ook deze zadels zijn gemaakt van kwaliteits Italiaans leer en wegen tussen de 5 en 7 kg. Ook deze zijn heeft Dressuur zadels en Barokke zadels.

Serie II zadels:
Daarnaast heeft Hidalgo ook een voordeliger lijn voor de kleinere beurs, waaronder ook Barokke en Dressuur zadels vanaf €990,-. Deze zadels zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Ook deze zadels hebben een leren boom en passen zich volledig aan de paardenrug aan. Deze zadels moeten wel ingereden worden om zich te kunnen vormen, eens dat gebeurd is, is er sprake van een hoog “close contact’ gevoel met uw paard. De kussens van deze zadels zorgen in combinatie met de bijpassende Grandeur pad met inlages voor een goede drukverdeling. Deze kussens zijn in verschillende maten en diktes verkrijgbaar.

Standaard is de levertijd ca. 2-3 weken indien het zadel op voorraad is m.u.v. custom made zadels, deze hebben een levertijd van ca. 7-17 weken. Onder standaard vallen de maten 17 inch, 17,5 inch en 18 inch (Dressuur zadels) in zwart en donker bruin. En de maten 31 cm (Shorty), 33 cm (Normal) und 36 cm (Shire) voor de Barokke zadels in nubuck bruin of zwart.

LET OP: Hidalgo zadels moeten enkele keren van een olie laagje voorzien worden omdat ze niet waterproof geleverd worden.

De volgende zadels kunnen wij voor u meenemen:

  • London Special
  • Mallorca Special
  • Sanlucar
  • Venice PFT
  • Venice Basic 2
  • Valencia Basic 2

Van iedere lijn is de opbouw van de zadels hetzelfde. Bijvoorbeeld dresssuur Special lijn, deze hebben allemaal dezelfde opbouw, zit en ruitergevoel, alleen het zweetblad is anders gesneden. De barokke lijnen hebben soms een andere lepel wat de zit wel beinvloed, echter hebben zij ook dezelfde opbouw. Staat het zadel van uw voorkeur er niet bij, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Als ruiter zit u goed met een mooi barok paardenzadel, al onze zadels zijn van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een zadel dat altijd weer aangepast kan worden aan uw paard? Dan zijn dit zijn precies de zadels waar Horse Stuff & More u aan kan helpen. Daarnaast bieden wij zadels aan die geschikt zijn voor Dressuur, Working Equitation en Trekking / Endurance zadels. Ook hebben wij Barebackpads en toebehoren van Christ Lammfelle in ons assortiment.

Niet alléén voor zadels...

Ook voor hoofdstellen en andere accessoires

Behalve zadels, die volledig zijn aan te passen aan de groei van uw paard, hebben wij ook bijpassende hoofdstellen en borsttuig in ons assortiment.

Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!