skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Bates en Wintec Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Officieel dealer van Christ Lammfelle

Bestel makkelijk, gratis en snel

in onze webshop

door Covid19 kan het zijn dat niet alles op voorraad is
en/of dat er vertraging in levertijden zijn.
Onze excuses daarvoor.

Horse Stuff & more

Het allermooiste paard is natuurlijk uw eigen paard. Dus kiest u voor het mooiste en comfortabelste zadel zowel voor ruiter als paard!  De vloeiende, sierlijke gang van een paard komt pas echt tot zijn recht wanneer hij geen belemmering voelt van zijn tuig en vrij is om te bewegen.

Bij Horse Stuff & more bent u aan het juiste adres voor zadels en hoofdstellen met ultiem draagcomfort. Onze paardvriendelijke zadels van de gerenommeerde  merken Deuber & Partner, Bates, Wintec en Edix  zijn moeiteloos aan te passen op de bouw van het paard. 

Omdat het oog ook wat wil, hebben we een groot aanbod aan Barokke zadels, Dressuur zadels, Working Equitation zadels en trekking / Endurance zadels van prachtige leersoorten in verschillende kleuren en elegante modellen. Of het nu om een jong paard, een stevige koudbloed of een Lusitano met een korte rug gaat: met het juiste zadel en bijpassend tuig is uw paard altijd het beste paard van stal.

Heeft u een zadel van Deuber & Partner, Bates, Wintec of Edix gezien dat niet in de webshop staat ? Wij kunnen alle producten leveren.
Wilt u uw zadel zelf samenstellen? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u met alle plezier.

Ook bestellen in onze webshop is simpel. We bieden een scala aan betalingsmogelijkheden om eenvoudig, snel en gratis de door u gewenste producten te kunnen bestellen.

Onze Deuber & Partner lijn El Campo, El Campo Shorty en Impuls zijn allen toegestaan bij officiële dressuurwedstrijden en goedgekeurd door KNHS.

Als ruiter zit u goed met een mooi barok paardenzadel, al onze zadels zijn van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een zadel dat altijd weer aangepast kan worden aan uw paard? Dan zijn dit zijn precies de zadels waar Horse Stuff & More u aan kan helpen. Daarnaast bieden wij zadels aan die geschikt zijn voor Working Equitation en Trekking / Endurance zadels. Ook hebben wij Barebackpads en toebehoren van Christ Lammfelle in ons assortiment.

Niet alléén voor zadels...

Ook voor hoofdstellen en andere accessoires

Behalve zadels, die volledig zijn aan te passen aan de groei van uw paard, hebben wij ook bijpassende hoofdstellen en borsttuig in ons assortiment.

Back To Top