skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Hidalgo Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Gratis verzending

Bestel makkelijk en snel

in onze webshop

Horse Stuff & more

Het allermooiste paard is natuurlijk uw eigen paard. Dus kiest u voor het mooiste en comfortabelste zadel zowel voor ruiter als paard!  De vloeiende, sierlijke gang van een paard komt pas echt tot zijn recht wanneer hij geen belemmering voelt van zijn tuig en vrij is om te bewegen.

Bij Horse Stuff & more bent u aan het juiste adres voor zadels en hoofdstellen met ultiem draagcomfort. Onze paardvriendelijke zadels van het gerenommeerde Duitse merk Deuber & Partner zijn moeiteloos aan te passen op de bouw van het paard door het traploos verstelbaar kopijzer. De Ultra-Flex boom zorgt bovendien voor een optimale drukverdeling onder het gewicht van de ruiter.

Omdat het oog ook wat wil, hebben we een groot aanbod aan Barokke zadels, Dressuur zadels, Working Equitation zadels en trekking / Endurance zadels van prachtige leersoorten in verschillende kleuren en elegante modellen. Of het nu om een jong paard, een stevige koudbloed of een Lusitano met een korte rug gaat: met het juiste zadel en bijpassend tuig is uw paard altijd het beste paard van de stal.

Heeft u een zadel van Deuber & Partner gezien dat niet in de webshop staat ? Wij kunnen alle producten leveren.
Wilt u uw zadel zelf samenstellen? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren u met alle plezier.

Ook bestellen in onze webshop is simpel. We bieden een scala aan betalingsmogelijkheden om eenvoudig en snel de door u gewenste producten te kunnen bestellen.

Onze Deuber & Partner lijn El Campo, El Campo Shorty en Impuls zijn allen toegestaan bij officiële dressuurwedstrijden en goedgekeurd door KNHS.

Als ruiter zit u goed met een mooi barok paardenzadel, al onze zadels zijn van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een zadel dat altijd weer aangepast kan worden aan uw paard? Dan zijn dit zijn precies de zadels waar Horse Stuff & More u aan kan helpen. Daarnaast bieden wij zadels aan die geschikt zijn voor Working Equitation en Trekking / Endurance zadels. Ook hebben wij Barebackpads en toebehoren van Christ Lammfelle in ons assortiment.

Niet alléén voor zadels...

Ook voor hoofdstellen en andere accessoires

Behalve zadels, die volledig zijn aan te passen aan de groei van uw paard, hebben wij ook bijpassende hoofdstellen en borsttuig in ons assortiment.

Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!