skip to Main Content

Klarna: Achteraf betalen

Wat is Klarna: Achteraf betalen?
‘Achteraf betalen’ geeft u als klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Klarna.
Afspraken over uitgestelde betaling maakt de klant rechtstreeks met Klarna.  Deze betaal mogelijkheid betreft uitsluitend aankopen via onze webshop. ‘Achteraf Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Nederland.

 

Klarna: Gespreid betalen

Makkelijk gespreid betalen.

Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee u als klant diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling heeft.  Gespreid betalen binnen een handomdraai. ‘Gespreid Betalen’ maakt betaling in termijnen mogelijk, zonder een uitgebreide procedure. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij u als klant en kan variëren van 3 tot 36 maanden,. Het systeem van Klarna bepaalt middels een automatische kredietcontrole voor welke betaalmethode en looptijd u in aanmerking komt. Afspraken over uitgestelde betaling maakt u rechtstreeks met Klarna. Deze betaal mogelijkheid betreft uitsluitend aankopen via onze webshop. ‘Gespreid Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Nederland.

Hoe werkt Klarna: Gespreid Betalen?

  • In het bestelproces selecteert u ‘Klarna – Gespreid Betalen’ als betaalmethode.
  • U vult uw gegevens in en voltooit de bestelling.
    • Bij de eerste bestelling maakt een klant een Klarna-account aan, waar de klant naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Op dit moment voert Klarna automatisch een kredietcontrole uit.
    • Voor elke terugkerende bestelling vult u alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
  • Na voltooiing van de bestelling krijgt u een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in uw Klarna-account.
  • U betaalt op de manier van uw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.
error: Inhoud is beveiligd !!
Back To Top