skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Unieke mogelijkheid

om een zadel KOSTENLOOS

op uw eigen paard

te testen.

Bestel veilig, gemakkelijk

en snel

in onze webshop

Gratis verzending

binnen Nederland

Al onze zadels

hebben een verstelbare

kamerbreedte

Over ons...

Als ruiter zit u goed met een mooi paardenzadel. Al onze zadels zijn van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een zadel dat aangepast kan worden aan uw paard? Dan zijn dit zijn precies de zadels waar Horse Stuff & More u aan kan helpen. In ons assortiment hebben wij barokke zadels, Endurance zadels, Working Equitations zadel en Western zadels, allemaal verstelbaar. Ook hebben wij verstelbare barokke boomloze zadels in ons assortiment en barebackpads.

Horse Stuff & more is ontstaan door een passie voor paarden van Wendy de Leon, zij is tevens eigenaar van Lusitano Lola RS. Doordat zij geïnspireerd is door het prachtige Lusitano ras, dat met zijn korte rug en ronde ribben behoefte heeft aan een speciale pasvorm, heeft zij besloten zich te richten op de zadels van Deuber & Partner en van Harry Dabbs.

Uiteraard geldt onze passie en deskundigheid voor álle paarden. Beide gerenommeerde zadelmerken zijn enorm aanpasbaar op nagenoeg iedere paardenrug.

Wendy de Leon is gecertificeerd zadelpasser (Saddle Professional), volgt momenteel een cursus probleem oplossend zadel vullen (Saddle Professional) en heeft diverse trainingen bij Deuber & Partner gevolgd.

In onze webshop vindt u zadels van het stijlvolle en exclusieve Duitse merk Deuber & Partner en Harry Dabbs. Behalve zadels, die volledig zijn aan te passen aan de groei van uw paard, hebben wij ook bijpassende hoofdstellen en borsttuig in ons assortiment. Alleen bij ons vindt u de mogelijkheid om onze zadels een week lang kosteloos* uit te proberen. De Harry Dabbs zadels zijn uitsluitend via de passervice uit te proberen, aangezien deze opgebouwd worden vanaf de kale boom.

Horse Stuff is gevestigd in het uiterste puntje van Zuid-Limburg, vlakbij de Duitse en Belgische grens. U vindt ons behalve in onze webshop ook op social media en op paardenevenementen. Neem een kijkje bij onze producten, test een van onze zadels een week lang kosteloos* en vind het perfecte zadel voor uw paard.

*Exclusief verzendkosten en een borg.
error: Inhoud is beveiligd !!
Back To Top