skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Bates en Wintec Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Officieel dealer van Christ Lammfelle

Bestel makkelijk, gratis en snel

in onze webshop

door Covid19 kan het zijn dat niet alles op voorraad is
en/of dat er vertraging in levertijden zijn.
Onze excuses daarvoor.

Over ons...

Als ruiter zit u goed met een mooi paardenzadel. Al onze zadels zijn van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een zadel dat aangepast kan worden aan uw paard? Dan zijn dit zijn precies de zadels waar Horse Stuff & More u aan kan helpen. In ons assortiment hebben wij Barokke zadels, Dressuur zadels, Endurance zadels en Working Equitation zadels, allemaal verstelbaar. Ook verkopen wij mooie Christ Horsedream producten zoals barebackpads, zalea´s en singels.

In onze webshop vindt u zadels van het stijlvolle en exclusieve Duitse merk Deuber & Partner, Bates, Wintec en Edix. Behalve zadels, die zijn aan te passen aan de groei van uw paard, hebben wij ook bijpassende hoofdstellen en borsttuig in ons assortiment. Alleen bij ons vindt u de mogelijkheid om onze zadels een week lang kosteloos* uit te proberen. 

Horse Stuff is gevestigd in het uiterste puntje van Zuid-Limburg, vlakbij de Duitse en Belgische grens. U vindt ons behalve in onze webshop ook op social media en op paardenevenementen. Neem een kijkje bij onze producten, test een van onze zadels een week lang kosteloos* en vind het perfecte zadel voor uw paard.

*Exclusief verzendkosten en een borg.
Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!