skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Bates en Wintec Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Officieel dealer van Christ Lammfelle

Bestel makkelijk, gratis en snel

in onze webshop

Over ons...

Als ruiter zit u goed met een mooi paardenzadel. Al onze zadels zijn van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar een zadel dat aangepast kan worden aan uw paard? Dan zijn dit zijn precies de zadels waar Horse Stuff & More u aan kan helpen. In ons assortiment hebben wij Barokke zadels, Dressuur zadels, Endurance zadels en Working Equitation zadels, allemaal verstelbaar. Ook verkopen wij mooie Christ Horsedream producten zoals barebackpads, zalea´s en singels. Wilt u veilig op pad? Kies dan voor een van onze mooie Helite Airbodyprotector’s.

Horse Stuff & more is ontstaan door een passie voor paarden van Wendy de Leon. Zij is tevens in het bezit van Cruzado Lusitano Botero SS. Doordat zij geïnspireerd is door het prachtige Lusitano ras, dat met zijn korte rug en ronde ribben behoefte heeft aan een speciale pasvorm, heeft zij besloten zich te richten op de zadels van Deuber & Partner.

Uiteraard geldt onze passie en deskundigheid voor álle paarden. De Deuber & Partner zadels zijn enorm aanpasbaar en bij uitstek geschikt voor paarden die nog in de groei zijn.

Wendy de Leon is gecertificeerd zadelpasser (Saddle Professional), heeft de cursus probleem oplossend zadel vullen (Saddle Professional) met succes afgerond en heeft diverse trainingen bij Deuber & Partner gevolgd.

In onze webshop vindt u zadels van het stijlvolle en exclusieve Duitse merk Deuber & Partner. Behalve zadels, die zijn aan te passen aan de groei van uw paard, hebben wij ook bijpassende hoofdstellen en borsttuig in ons assortiment. Alleen bij ons vindt u de mogelijkheid om onze zadels een week lang kosteloos* uit te proberen. 

Horse Stuff is gevestigd in het uiterste puntje van Zuid-Limburg, vlakbij de Duitse en Belgische grens. U vindt ons behalve in onze webshop ook op social media en op paardenevenementen. Neem een kijkje bij onze producten, test een van onze zadels een week lang kosteloos* en vind het perfecte zadel voor uw paard.

*Exclusief verzendkosten en een borg.
Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!