beste vliegendekens voor paarden
Horse Stuff & More Vliegendekens Paard

De beste vliegendekens voor paarden

Op zoek naar de beste vliegendekens voor paarden? Bij Horse Stuff & More ben jij op het juiste adres! Naast de standaard uitrusting voor paarden bieden wij ook producten aan als bescherming en supplementen. De veiligheid en het welzijn van jouw paard is namelijk enorm belangrijk voor ons. Daarom bieden wij de beste vliegendekens voor paarden. Onze insectendekens zijn ontworpen om uw paard te beschermen tegen vliegen, muggen, teken en andere insecten die niet alleen irritatie veroorzaken, maar ook ziektes kunnen overbrengen.

vliegendekens paard

Vliegendekens paarden

Vliegendekens voor paarden zijn erg belangrijk!

Vliegendekens voor paarden zijn een belangrijk onderdeel van de paardenuitrusting, vooral tijdens de warmere maanden wanneer insecten zoals vliegen, muggen en teken het meest actief zijn. Deze dekens bieden niet alleen bescherming tegen deze vervelende en soms gevaarlijke insectenbeten, maar helpen ook om de stress bij het paarden te verminderen.

Bescherming tegen ziektes

Een van de belangrijkste redenen om een vliegendeken te gebruiken, is de bescherming tegen door insecten overgedragen ziektes. Ziektes zoals het West-Nijlvirus kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken en in sommige gevallen zelfs dodelijk zijn. Door het gebruik van een vliegendeken wordt het risico op deze ziektes significant verminderd.

Bekijk assortiment
beste vliegendeken insectendeken kiezen

Hoe kies je de juiste vliegendeken?

Met het grote aanbod aan vliegendekens op de markt, kan het een uitdaging zijn om de juiste vliegendeken voor uw paard te kiezen. Hier zijn enkele belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste deken voor het paard.

De juiste maat voor mijn paard
Het is belangrijk dat de vliegendeken goed past om effectief te kunnen beschermen en het paard zich comfortabel voelt. Een te kleine deken kan schuren en irritatie veroorzaken, terwijl een te grote deken juist weer kan verschuiven en ook niet optimaal beschermt tegen insecten. Meet daarom het paard op en raadpleeg eventueel de matentabel van het merk dat wij leveren om vervolgens de juiste maat in het winkelmandje te plaatsen. Benieuwd hoe je een deken goed kan schoonhouden? Lees hier onder onze tips voor het wassen van je paardendekens.

Bekijk assortiment

Onze beste vliegendekens voor paarden

Normale prijs €146,95
Verkoopprijs €146,95 Normale prijs
Normale prijs €209,95
Verkoopprijs €209,95 Normale prijs
Normale prijs €178,95
Verkoopprijs €178,95 Normale prijs
Normale prijs €194,95
Verkoopprijs €194,95 Normale prijs
Normale prijs €193,95
Verkoopprijs €193,95 Normale prijs
Normale prijs €183,95
Verkoopprijs €183,95 Normale prijs
Normale prijs €119,95
Verkoopprijs €119,95 Normale prijs
Normale prijs €183,95
Verkoopprijs €183,95 Normale prijs

Lees hier ook onze blogs

Welke deken paard bij welke temperatuur

Welke deken paard bij welke temperatuur?

Lees meer
Wanneer paard scheren

Wanneer paard scheren voor het beste resultaat?

Lees meer
Geluiddempend oornetje paard

Is een geluiddempend oornetje voor mijn paard echt nodig?

Lees meer
Bitloos rijden voor en nadelen

Bitloos rijden voor en nadelen

Lees meer
Bekijk meer