skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Unieke mogelijkheid

om een zadel KOSTENLOOS

op uw eigen paard

te testen.

Bestel veilig, gemakkelijk

en snel

in onze webshop

Gratis verzending

binnen Nederland

Al onze zadels

hebben een verstelbare

kamerbreedte

Pasconsult

Wendy de Leon is gecertificeerd zadelpasser (Saddle Professional), heeft de cursus probleem oplossend zadels vullen (Saddle Professional) voltooid en heeft diverse trainingen bij Deuber & Partner gevolgd.

Wij hebben het welzijn van uw paard als hoogste prioriteit en dat is merkbaar in de manier waarop wij zadels aanmeten. Horse Stuff & more heeft als doel voor elke paard/ruiter combinatie een prachtig, passend en comfortabel zadel te vinden, zodat zij als team kunnen genieten van de samenwerking met behoud van een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid.

 

 Wendy de Leon                                                            
                                                                       

Er zijn veel belangrijke punten waar een goed passend zadel aan moet voldoen. Denk aan schoftvrijheid, schoudervrijheid, wervelkanaal vrijheid en de juiste drukverdeling op de paardenrug.

Bij een pasconsult worden het paard, de ruiter en het zadel bekeken, eerst individueel en daarna in combinatie met elkaar. Ook zullen wij uitvoerig informatie vragen aan de eigenaar of ruiter over het werk dat het paard doet, of er eventuele blessures of klachten zijn, aan welke eisen het paard moet voldoen etc.

Daarna wordt het paard bekeken: Is de rug gevoelig, zijn er tekenen van pijn en andere ongemakken, hoe voelen de rugspieren aan, is het paard symmetrisch in de spieren, zijn er eventuele bijzonderheden in de conformatie zoals bijvoorbeeld een hoge schoft of een korte rug, die van invloed kunnen zijn op het zadelpassen.

De zadelpasser heeft een droge en veilige werkplek nodig met voldoende licht om uw paard en zadel te kunnen onderzoeken. Een goed zadelconsult kost tijd; houdt u  dus rekening met andere afspraken, wij hebben gemiddeld 2 uur nodig. Tijdens het testen van een zadel gaat u ermee akkoord dat alle schade, veroorzaakt door de tester of het paard waarbij het product getest wordt, wordt vergoed door de tester. Tijdens het consult bent u verplicht een cap te dragen, anders kan het pasconsult niet door gaan.

Onze zadelpasservice is voor iedereen in een straal van 30 km rondom Voerendaal en kost € 75,00. Woont u verder weg dan 30 km van Voerendaal? De kosten voor een consult zijn dan €75,00 exclusief reiskosten. De reiskosten zijn €0,35 per gereden kilometer, gerekend vanaf Voerendaal (6367 AW) met een maximum van € 30,- indien u aansluit op een pasroute. Indien wij individueel voor u rijden, wordt de prijs van € 0,35 per gereden kilometer in rekening gebracht.

Een pasconsult en de reiskosten dienen ter plaatste voldaan te worden. Dit kan contant of per pin. Indien u een zadel een week wilt testen dient u ter plaatste € 1500,00 borg te voldoen per pin, houdt hier rekening mee. Wij accepteren geen credit cards.

Laat u echter niet afschrikken door de afstand. Wij rijden door heel Nederland en gedeeltelijk zelfs België of Duitsland om zadels te passen. Mail gerust of het mogelijk is om op korte termijn een afspraak te combineren of kijk op deze pagina om te zien of we binnenkort bij u in de buurt komen.

Wilt u liever zelf onze zadels bekijken en uitproberen, kies dan voor een van onze testzadels, dit kan aansluitend aan een pasconsult na overleg.

Wilt u dat wij meerdere keren terug komen, zodat u meerdere of andere zadels kunt proberen? Ook dat is geen probleem, u betaald dan een uurprijs van € 35,00 per uur (exclusief reiskosten van maximaal € 30,00).

Interesse in een pasconsult? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.
Op onderstaande kaart ziet u of uw woonplaats binnen een straal van 30 km. vanaf Voerendaal valt. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bestellen van een zadel via een pasconsult

Al onze zadels worden op bestelling voor u speciaal gemaakt.  Wij komen met een aantal zadels bij u langs voor een pasconsult. Als u interesse heeft in een van onze zadels dan kunnen we die voor u bestellen. Na een aanbetaling van 50% van de totaalprijs wordt het zadel voor u besteld. Als we het zadel binnen hebben komen we kosteloos bij u langs om het te passen. Alle producten die door u besteld worden, moeten voor aflevering of verzending betaald worden. Dit betekend dat de overige 50% van de totaalprijs betaald dient te worden zodra de artikelen bij Horse Stuff & more binnen zijn, of in elk geval voordat de afspraak voor het afleveren van het zadel plaats vindt.

video verstelbaar zadel

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen

Velden met een * zijn verplichte velden


Adres voor het pasconsultWelk zadel heeft uw interesse?


Welke dagen hebben uw voorkeur?


Bijzonderheden


error: Inhoud is beveiligd !!
Back To Top