skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Bates en Wintec Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Officieel dealer van Christ Lammfelle

Bestel makkelijk, gratis en snel

in onze webshop

door Covid19 kan het zijn dat niet alles op voorraad is
en/of dat er vertraging in levertijden zijn.
Onze excuses daarvoor.

Pasconsult

VANAF 2021 IS HET OOK MOGELIJK OM OP ZONDAG EEN PASCONSULT OF ONDERHOUD TE BOEKEN!!!!

Wij rijden door heel Nederland, België en een deel van Duitsland!!!

De kosten voor een pasconsult zijn  €95,00 exclusief reiskosten. 

*  0-30 km geen reiskosten
* 30-60 km reiskosten € 25,-
* 60-100 km reiskosten € 35,-
* > 100 km; uitsluitend mogelijk bij aansluiten op een pasroute € 45,- 

Wilt u dat wij meerdere keren terug komen, zodat u meerdere of andere zadels kunt proberen? Ook dat is geen probleem, u betaald dan € 55,00 per uur (exclusief reiskosten).

Een pasconsult en de reiskosten dienen ter plaatste voldaan te worden per pin. Wij accepteren geen credit cards.

Interesse in een pasconsult? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

Kim Hendriks:

Op zeer jonge leeftijd heeft zich bij mij het “paardengen” al ontwikkeld en daar zijn mijn ouders ook niet aan ontkomen. Sterker nog, mijn eerste woordje buiten pappa of mamma was … PAADJE! Op 7 jarige leeftijd was het dan zo ver, ik mocht op paardrijden! En nu 24 jaar later, kan ik me nog steeds geen leven zonder deze majestueuze wezens voorstellen.

Dat is dan ook de reden dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en al snel gediplomeerd rij instructrice was. Daarnaast heb ik zelf tot Z niveau dressuur gereden.

Echter na enkele jaren wilde ik mijn kennis op het gebied van paarden verder ontwikkelen en inmiddels ben ik zadelpasser (na maandenlange training en stage) tevens ben ik bekwaam in zadelonderhoud; bijvullen en nieuw vullen.

Bij mij heeft het welzijn van het paard prioriteit en dat is merkbaar in de manier waarop ik zadels aanmeet. Mijn doel is om voor elke paard/ruiter combinatie een passend, comfortabel en mooi zadel te vinden, zodat zij als team kunnen genieten van de samenwerking met behoud van een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid.

Met veel enthousiasme en passie rij ik heel Nederland, België en Duitsland om zo de meest prachtige combinaties samen te zien en deze te helpen met het vinden van een goed passend en mooi zadel.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Kim Hendriks                                                            
                                                             
Er zijn veel belangrijke punten waar een goed passend zadel aan moet voldoen. Denk aan schoftvrijheid, schoudervrijheid, wervelkanaal vrijheid en de juiste drukverdeling op de paardenrug.

Bij een pasconsult worden het paard, de ruiter en het zadel bekeken, eerst individueel en daarna in combinatie met elkaar. Ook zullen wij uitvoerig informatie vragen aan de eigenaar of ruiter over het werk dat het paard doet, of er eventuele blessures of klachten zijn, aan welke eisen het paard moet voldoen etc.

Daarna wordt het paard bekeken: Is de rug gevoelig, zijn er tekenen van pijn en andere ongemakken, hoe voelen de rugspieren aan, is het paard symmetrisch in de spieren, zijn er eventuele bijzonderheden in de conformatie zoals bijvoorbeeld een hoge schoft of een korte rug, die van invloed kunnen zijn op het zadelpassen.

De zadelpasser heeft een droge en veilige werkplek nodig met voldoende licht om uw paard en zadel te kunnen onderzoeken, dit mag ook een schuilstal zijn. Een goed zadelconsult kost tijd; houdt u  dus rekening met andere afspraken, wij hebben gemiddeld 2 tot 2.5 uur nodig. Tijdens het testen van een zadel gaat u ermee akkoord dat alle schade, veroorzaakt door de tester of het paard waarbij het product getest wordt, wordt vergoed door de tester. 

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen. Wij beantwoorden uw e-mail binnen 24 uur.
Mocht u geen antwoord hebben gekregen, check dan eerst ook even uw spambox, soms belanden onze mails in de spambox.

  Velden met een * zijn verplichte velden


  Adres voor het pasconsult  Welk zadel heeft uw interesse?


  Welke dagen hebben uw voorkeur?


  Bijzonderheden


  Back To Top
  error: Inhoud is beveiligd !!