skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Unieke mogelijkheid

om een zadel KOSTENLOOS

op uw eigen paard

te testen.

Bestel veilig, gemakkelijk

en snel

in onze webshop

Gratis verzending

binnen Nederland

Al onze zadels

hebben een verstelbare

kamerbreedte

Pasconsult

Horse Stuff & more heeft haar Pasconsulten uitbesteed. Hierdoor krijgt u een eerlijk advies over het wel of niet passen van onze zadels.

Wij werken samen met Marieke Nefkens van Equiparadise Limburg. Zij heeft een jarenlange ervaring met paarden, is Centered Riding instructrice, paardencoach en paraveterinair.

Bij haar heeft het welzijn van het paard prioriteit en dat is merkbaar in de manier waarop zij zadels aanmeet. Ze heeft als doel voor elke paard/ruiter combinatie een prachtig, passend en comfortabel zadel te vinden, zodat zij als team kunnen genieten van de samenwerking met behoud van een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid.

Zij gaat als zadelpasser bij Horse Stuff & more aan de slag omdat zij als zadelpasser én paardenvriend volledig achter onze producten staat die prachtig, kwalitatief hoogwaardig en super comfortabel zijn.

Marieke Nefkens Equiparadise Limburg

Er zijn veel belangrijke punten waar een goed passend zadel aan moet voldoen. Denk aan schoftvrijheid, schoudervrijheid, wervelkanaal vrijheid en de juiste drukverdeling op de paardenrug. Twijfelt u over de juiste maat, vraag dan een pasconsult aan en wij komen op locatie om een zadel aan te meten.

Bij een pasconsult worden het paard, de ruiter en het zadel bekeken, eerst individueel en daarna in combinatie met elkaar. Ook zullen wij uitvoerig informatie vragen aan de eigenaar of ruiter over het werk dat het paard doet, of er eventuele blessures of klachten zijn, aan welke eisen het paard moet voldoen etc.

Daarna wordt het paard bekeken: Is de rug gevoelig, zijn er tekenen van pijn en andere ongemakken, hoe voelen de rugspieren aan, is het paard symmetrisch in de spieren, zijn er eventuele bijzonderheden in de conformatie zoals bijvoorbeeld een hoge schoft of een korte rug, die van invloed kunnen zijn op het zadelpassen.

De zadelpasser heeft een droge en veilige werkplek nodig met voldoende licht om uw paard en zadel te kunnen onderzoeken. Een goed zadelconsult kost tijd; houdt u  dus rekening met andere afspraken. Tijdens het testen van een zadel gaat u ermee akkoord dat alle schade, veroorzaakt door de tester of het paard waarbij het product getest wordt, wordt vergoed door de tester. Tijdens het consult bent u verplicht een cap te dragen, anders kan het pasconsult niet door gaan.

Onze zadelpasservice is voor iedereen in een straal van 30 km rondom Voerendaal en kost € 70,00. Woont u verder weg dan 30 km van Voerendaal? De kosten voor een consult zijn dan €70,00 exclusief reiskosten. De reiskosten zijn €0,25 per gereden kilometer, gerekend vanaf Voerendaal (6367 AW). Koopt u vervolgens een zadel bij ons, dan krijgt u € 35,00 korting op uw nieuwe zadel.

Laat u echter niet afschrikken door de afstand. Wij rijden door heel Nederland en gedeeltelijk zelfs België of Duitsland om zadels te passen. We  proberen altijd afspraken te combineren zodat de reiskosten verdeeld kunnen worden. Mail gerust of het mogelijk is om op korte termijn een afspraak te combineren.

Wilt u liever zelf onze zadels bekijken en uitproberen, kies dan voor een van onze testzadels. Als u daarna bij ons een zadel aanschaft dan ontvangt u  € 35,00 korting op uw zadel.

Interesse in een pasconsult? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.
Op onderstaande kaart ziet u of uw woonplaats binnen een straal van 30 km. vanaf Voerendaal valt. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Bestellen van een zadel via een pasconsult

Al onze zadels worden op bestelling voor u speciaal gemaakt.  Wij komen met een aantal zadels bij u langs voor een pasconsult. Als u interesse heeft in een van onze zadels dan kunnen we die voor u bestellen. Na een aanbetaling van 50% van de totaalprijs wordt het zadel voor u besteld. Als we het zadel binnen hebben komen we bij u langs om het te passen. Alle producten die door u besteld worden, moeten voor aflevering of verzending betaald worden. Dit betekend dat de overige 50% van de totaalprijs betaald dient te worden zodra de artikelen bij Horse Stuff & more binnen zijn, of in elk geval voordat de afspraak voor het aanmeten van het zadel plaats vindt.

video verstelbaar zadel

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te plannen

Velden met een * zijn verplichte velden


Adres voor het pasconsultWelk zadel heeft uw interesse?


Welke dagen hebben uw voorkeur?


Bijzonderheden


error: Inhoud is beveiligd !!
Back To Top