Offficieel dealer van Edix zadels
Horsestuff & More
gespecialiseerd in úw passie.
Officieel dealer van Bates
&Wintec zadels

Zadels om te testen tijdens een pasconsult

Bent u inmiddels een beetje nieuwsgierig geworden naar een van onze zadels? Plan dan een pasconsult! Wilt u graag over gaan tot aankoop, maar voordat u het zadel koopt het wel graag uitproberen? Dan is het in overleg mogelijk een zadel enkele dagen te testen (datum in overleg). Dit geldt uitsluitend na een pasconsult van Horse Stuff & more. Het is niet mogelijk om zonder pasconsult een zadel te testen, omdat er eerst gekeken moet worden of het zadel wel past op uw paard.

De volgende zadels kunnen wij momenteel voor u meenemen:

Bates:

  • Bates Artiste
  • Bates Isabell Werth

Wintec:

  • Wintec Isabell Werth
  • Wintec Lite Veelzijdigheid

EDIX Zadels:

  • Edix Yasir
  • Edix Libre 

Staat je zadel van voorkeur er niet bij? Neem dan even contact op middels het contactformulier. Wij bekijken dan of het mogelijk is dit zadel voor u te bestellen.

Huur

U hoeft geen huur te betalen. U kunt het zadel kosteloos uitproberen, de datum en tijd is in overleg, aangezien wij de testzadels ook op pasroutes meenemen.

Borg

Voor al onze test zadels geldt een borg van €1500,-. Deze ontvangt u retour indien het zadel en eventuele toebehoren in goede orde en op tijd bij ons weer binnen zijn gekomen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Verzendkosten of afhalen Nederland

Hiernaast betaalt u de verzendkosten voor het verzekerde transport van het testzadel naar u heen én terug. Dit is een bedrag van €21,10 voor een verzekerde verzending. U dient het pakket zelf aan te bieden op uw postkantoor onder aangetekend verzenden. Denk aan een grote doos (of maak van twee dozen een grote doos, met max afmetingen 10x50x50 cm.).

Verzendkosten België

U betaalt uitsluitend de verzendkosten voor het transport van het testzadel naar u heen én terug. Dit is een bedrag van €45,- voor een verzekerde verzending waarvoor bij ontvangst getekend dient te worden. U dient het pakket zelf aan te bieden op uw postkantoor onder aangetekend verzenden. Denk aan een grote doos (of maak van twee dozen een grote doos, met max afmetingen 100x50x50 cm.).