skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Bates en Wintec Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Officieel dealer van Christ Lammfelle

Bestel makkelijk, gratis en snel

in onze webshop

door Covid19 kan het zijn dat niet alles op voorraad is
en/of dat er vertraging in levertijden zijn.
Onze excuses daarvoor.

Uw zadel laten controleren, bijvullen of nieuw vullen

Een zadel Controle

Een nieuw, wolgevuld,  zadel dient na ongeveer 20 uur rijden of drie maanden opnieuw gecontroleerd en eventueel bijgevuld te worden. Het zadel heeft zich dan geheel aan de paardenrug aangepast, de vulling is dan ook wat gezakt.
De zadels dienen daarna elke 3 tot 6 maanden gecontroleerd (afhankelijk van gebruik) en/of bijgevuld te worden omdat zowel uzelf als ook de paardenrug veranderd kunnen zijn in deze periode.

Een zadelcontrole kost €85,- inclusief eventueel bijvullen (exclusief reiskosten) en geldt uitsluitend voor zadels aangekocht bij Horse Stuff & more.

Reiskosten:
0-30 km gratis
30-60 km € 25,-
60-100 km € 35,-
> 100 km uitsluitend  na overleg € € 45,- (deze routes worden gecombineerd zodat de reiskkosten verdeeld zijn). Graag ontvangen wij een ingevuld contactformulier.

Heeft u uw zadel elders gekocht? Dan verwijs ik u graag door naar een collega zadelpasser in uw buurt.

Uw Zadel opnieuw vullen

Na ongeveer 2 tot 3 jaar (afhankelijk van gebruik) is het aan te bevelen de wol vulling geheel te vernieuwen. Deze service verlenen wij uitsluitend voor zadels welke zijn aangekocht bij Horse Stuff & more.

Het zadel wordt dan volledig opnieuw gevuld, waarbij wij uitsluitend werken met kwaliteits (synthetische) wol, op aanvraag kan ook met schapenwol gevuld worden. Wij doen dit bij ons aan huis en komen vervolgens langs om het zadel af te passen.

De kosten voor een nieuwe vulling bedraagt € 250,00 (exclusief reiskosten).

Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!