skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Unieke mogelijkheid

om een zadel KOSTENLOOS

op uw eigen paard

te testen.

Bestel veilig, gemakkelijk

en snel

in onze webshop

Gratis verzending

binnen Nederland

Al onze zadels

hebben een verstelbare

kamerbreedte

Uw Deuber & Partner zadel laten opvullen

Na een intensieve training bij Deuber & Partner en Saddle Proffesional, is het vanaf nu ook mogelijk om uw oude Deuber zadel bij te vullen of van een nieuwe vulling te laten voorzien.
Deze service verlenen wij voor Deuber zadels aangekocht bij Horse Stuff & more en voor elders aangekocht Deuber zadels.

Het zadel bijvullen

Een nieuw zadel dient na ongeveer 20 uur rijden (uiterlijk binnen 12 weken) opnieuw gecontroleerd en eventueel bijgevuld te worden. Het zadel heeft zich dan geheel aan de paardenrug aangepast, de vulling is dan ook wat gezakt.
De zadels dienen daarna elke 6 tot 12 maanden gecontroleerd (afhankelijk van gebruik) en bijgevuld te worden omdat zowel uzelf als ook de paardenrug veranderd kunnen zijn in deze periode.
Voor mensen die een nieuw zadel via Horse Stuff & more hebben aangeschaft is de eerste controle en het bijvullen gratis (binnen 12 weken na aanschaf, exclusief reiskosten). Dit geldt niet voor aangekochte testzadels en/of aangekochte gebruikte zadels.
Vervolg controles kosten inclusief eventueel bijvullen €70,- (exclusief reiskosten).
Indien uw oude Deuber zadel een andere vulling heeft dan de huidige witte wol (bijvoorbeeld grijze wol), is het niet mogelijk deze bij te vullen en zal de gehele vulling eruit gehaald worden en het zadel opnieuw gevuld moeten worden. De kosten hiervan staan bij “zadel opnieuw opvullen”.

Woont u binnen een straal van 30 km van Voerendaal (zie ook het kaartje op onze site) dan berekenen wij geen reiskosten. Woont u buiten een straal van 30 km van Voerendaal dan bedragen de reiskosten €0,25 per gereden kilometer).

Zadel opnieuw opvullen

Na ongeveer 2 tot 3 jaar (afhankelijk van gebruik) is het aan te bevelen de vulling geheel te vernieuwen. Deze service verlenen wij uitsluitend voor Deuber & Partner zadels.

Wij komen eerst aan huis om het zadel te bekijken op de paardenrug en te beoordelen of het zadel nog past. Het zadel wordt dan volgens de Deuber standaard volledig opnieuw gevuld, waarbij wij uitsluitend bij Deuber gekochte wol gebruiken. Wij doen dit bij ons aan huis en komen vervolgens langs om het zadel af te passen.

Na 20 uur rijden dient u weer een afspraak te maken voor de eerste controle van het zadel, aangezien de vulling dan wat gezakt zal zijn en weer bijgevuld moet worden. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Indien uw Deuber zadel een andere vulling heeft dan de huidige witte wol (bijvoorbeeld grijze wol), is het niet mogelijk deze bij te vullen en zal de gehele vulling eruit gehaald worden en het zadel opnieuw gevuld moeten worden.

De kosten voor een nieuwe vulling bedraagt € 225,00 (exclusief reiskosten). Wij komen dan drie keer bij u langs: een keer vooraf om te kijken hoe het zadel op de rug ligt, een keer om het zadel af te passen nadat het gevuld is en een keer binnen 2 weken voor de nacontrole.
Woont u binnen een straal van 30 km van Voerendaal (zie ook het kaartje op onze site) dan berekenen wij geen reiskosten. Woont u buiten een straal van 30 km van Voerendaal dan bedragen de reiskosten €0,25 per gereden kilometer).

error: Inhoud is beveiligd !!
Back To Top