skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Unieke mogelijkheid

om een zadel KOSTENLOOS

op uw eigen paard

te testen.

Bestel veilig, gemakkelijk

en snel

in onze webshop

Gratis verzending

binnen Nederland

Al onze zadels

hebben een verstelbare

kamerbreedte

Uw Deuber & Partner zadel laten opvullen

Na een intensieve training bij Deuber & Partner en Saddle Proffesional, is het vanaf nu ook mogelijk om uw oude Deuber zadel bij te vullen of van een nieuwe vulling te laten voorzien.
Deze service verlenen wij voor Deuber zadels aangekocht bij Horse Stuff & more en voor elders aangekocht Deuber zadels.

Het zadel bijvullen

Een nieuw zadel dient na ongeveer 20 uur rijden of drie maanden opnieuw gecontroleerd en eventueel bijgevuld te worden. Het zadel heeft zich dan geheel aan de paardenrug aangepast, de vulling is dan ook wat gezakt.
De zadels dienen daarna elke 6 tot 12 maanden gecontroleerd (afhankelijk van gebruik) en/of bijgevuld te worden omdat zowel uzelf als ook de paardenrug veranderd kunnen zijn in deze periode.

Een zadelcontrole kost €70,- inclusief eventueel bijvullen (exclusief reiskosten) voor zadels aangekocht bij Horse Stuff & more. Heeft u uw zadel elders gekocht? Dan zijn wij u ook graag van dienst. De kosten voor een zadel controle inclusief eventueel bijvullen van een elders gekocht zadel kost €120,- (exclusief reiskosten).

Indien uw oude Deuber zadel een andere vulling heeft dan de huidige witte wol, is het niet mogelijk deze bij te vullen en zal de gehele vulling eruit gehaald worden en het zadel opnieuw gevuld moeten worden. De kosten hiervan staan bij “zadel opnieuw opvullen”. Indien u uw zadel liever met schapenwol gevuld wenst te hebben is dit na overleg ook mogelijk.

Woont u binnen een straal van 30 km van Voerendaal (zie ook het kaartje op onze site) dan berekenen wij geen reiskosten. Woont u buiten een straal van 30 km van Voerendaal dan bedragen de reiskosten €0,35 per gereden kilometer. Indien u aansluit op een route dan zijn de reiskosten maximaal €30,- (afhankelijk van uw woonplaats).

Zadel opnieuw opvullen

Na ongeveer 2 tot 3 jaar (afhankelijk van gebruik) is het aan te bevelen de vulling geheel te vernieuwen. Deze service verlenen wij uitsluitend voor Deuber & Partner zadels.

Wij komen eerst aan huis om het zadel te bekijken op de paardenrug en te beoordelen of het zadel nog past. Het zadel wordt dan volgens de Deuber standaard volledig opnieuw gevuld, waarbij wij uitsluitend bij Deuber gekochte wol gebruiken. Wij doen dit bij ons aan huis en komen vervolgens langs om het zadel af te passen.

Indien uw Deuber zadel een andere vulling heeft dan de huidige witte wol (bijvoorbeeld grijze wol), is het niet mogelijk deze bij te vullen en zal de gehele vulling eruit gehaald worden en het zadel opnieuw gevuld moeten worden.

De kosten voor een nieuwe vulling bedraagt € 250,00 (exclusief reiskosten). Wij komen dan twee keer bij u langs: een keer vooraf om te kijken hoe het zadel op de rug ligt, een keer om het zadel af te passen nadat het gevuld is.

Woont u binnen een straal van 30 km van Voerendaal (zie ook het kaartje op onze site) dan berekenen wij geen reiskosten. Woont u buiten een straal van 30 km van Voerendaal dan bedragen de reiskosten €0,35 per gereden kilometer. Indien u aansluit op een route dan zijn de reiskosten maximaal €30,- (afhankelijk van uw woonplaats).

error: Inhoud is beveiligd !!
Back To Top