skip to Main Content

Deuber & Partner zadels

van

Officieel dealer

Officieel Dealer van

Hidalgo Zadels

Officieel Dealer van

EDIX Zadels

Gratis verzending

Bestel makkelijk en snel

in onze webshop

Uw Deuber & Partner zadel laten opvullen

Na diverse intensieve trainingen bij o.a. Deuber & Partner en  Saddle Proffesional, kunnen wij uw zadel bijvullen en van een volledig nieuwe vulling voorzien.
Deze service verlenen wij voor zadels uitsluitend aangekocht bij Horse Stuff & more.

Het zadel bijvullen

Een nieuw, wolgevuld,  zadel dient na ongeveer 20 uur rijden of drie maanden opnieuw gecontroleerd en eventueel bijgevuld te worden. Het zadel heeft zich dan geheel aan de paardenrug aangepast, de vulling is dan ook wat gezakt.
De zadels dienen daarna elke 6 tot 12 maanden gecontroleerd (afhankelijk van gebruik) en/of bijgevuld te worden omdat zowel uzelf als ook de paardenrug veranderd kunnen zijn in deze periode.

Een zadelcontrole kost €85,- inclusief eventueel bijvullen (exclusief reiskosten)en geldt uitsluitend voor zadels aangekocht bij Horse Stuff & more.

Heeft u uw zadel elders gekocht? Dan verwijs ik u graag door naar een collega zadelpasser in uw buurt.

Woont u binnen een straal van 30 km van Voerendaal (zie ook het kaartje op onze site) dan berekenen wij geen reiskosten. Woont u buiten een straal van 30 km van Voerendaal dan bedragen de reiskosten €0,35 per gereden kilometer. Indien u aansluit op een route dan zijn de reiskosten maximaal €30,- (afhankelijk van uw woonplaats).

Zadel opnieuw opvullen

Na ongeveer 2 tot 3 jaar (afhankelijk van gebruik) is het aan te bevelen de wol vulling geheel te vernieuwen. Deze service verlenen wij uitsluitend voor zadels welke zijn aangekocht bij Horse Stuff & more.

Het zadel wordt dan volledig opnieuw gevuld, waarbij wij uitsluitend werken met kwaliteits (synthetische) wol, op aanvraag kan ook met schapenwol gevuld worden. Wij doen dit bij ons aan huis en komen vervolgens langs om het zadel af te passen.

De kosten voor een nieuwe vulling bedraagt € 250,00 (exclusief reiskosten).

Woont u binnen een straal van 30 km van Voerendaal (zie ook het kaartje op onze site) dan berekenen wij geen reiskosten. Woont u buiten een straal van 30 km van Voerendaal dan bedragen de reiskosten €0,35 per gereden kilometer. Indien u aansluit op een route dan zijn de reiskosten maximaal €35,- (afhankelijk van uw woonplaats).

Back To Top
error: Inhoud is beveiligd !!